Dr Gabriels Kurkumin sa ekstraktom crnog bibera

30,00 KM

Dr Gabriels Kurkumin sa ekstraktom crnog bibera. Kurkumin je bogat vitaminom B6, čiji je veliki unos povezan sa smanjenim rizikom od srčanih bolesti
Sigurna kupovina u dr Gaabrielsu
CIJENA DOSTAVE SAMO 8KM U ROKU 24/48h

Naručite 2 ili više proizvoda u jednoj narudžbi i dobijete BESPLATNO preparat za kožna stanja u vrijednosti od 14,00KM

Opis

Dr Gabriels Kurkumin sa ekstraktom crnog bibera

Kurkumin – Sve Tajne Ekstrakta Super Začina Vama Na Raspolaganju u Svome Najjačem Obliku!

Kurkumin, 95% ekstrakt od još poznatijeg začina kurkume je 5000 godina staro rješenje istočnjačke tradicije za mnoge moderne pošasti. U mnogobrojnim studijama je potvrđeno njegovo povoljno djelovanje na preko 700 gena u organizmu.

Njegova snaga leži u borbi protiv sinteze enzima koja uzrokuje upalne procese, rješavajući problem na samome izvoru.

Kurkuminovo blagotvorno djelovanje utiče na različite upalne procese i stanja, ublažavajući simptome čak i kod artitisa (bol, otok, upala)

Jedna je od rijetkih supstanci koja prolazi krvno-moždanu barijeru i time pomaže kod upalnih procesa i u mozgu; što može biti odgovor zašto stanovnici Indije imaju najnižu stopu oboljenja od Alzheimerove bolesti u svijetu.
Mnoga istraživanja upućuju da kurkumin zajedno s antibioticima djeluje sinergijski – te se savjetuje uzimanje kurkumina kao podrška terapiji antibioticima. Kurkumin je bogat vitaminom B6, čiji je veliki unos povezan sa smanjenim rizikom od srčanih bolesti. Za vaše srce, mozak i cjelokupno zdravlje.

Šta je Kurkumin?

Kurkumin  “sveti prah”, kako ga u Indiji zovu, zbog čudesnog učinka na cijeli organizam.

Za kurkumu već zna cijeli svijet – no kurkumin, njen glavni sastojak još je bolji u liječenju i prevenciji mnogih bolesti.

Riječ je o sastojku koji kurkumi i curryju daje specifičnu žutu boju, liječi cijeli organizam i čije je pozitivno djelovanje na zdravlje istraženo više nego bilo koji drugi prirodni lijek.

Koja su ljekovita svojstva kurkumina?

Klinički centri i druge znanstvene institucije provele su i objavile dosad više od 5000 studija o ljekovitim svojstvima kurkumina.

Potvrdili su da je kurkumin jednako snažan i učinkovit kao 14 konvencionalnih lijekova koji su danas najčešće zastupljeni u modernoj medicini.

No unatoč velikom broju studija, kurkumin još uvijek je obavijen velom tajnovitosti.

Otkrili su da se kurkumin infiltrira u stanice, liječi ih i pomaže da budu otpornije na infekcije i zloćudne bolesti.

Uz to što dokazano liječi, kurkumin je u odnosu na konvencionalne lijekove uvijek u prednosti jer nema štetnih nuspojava.

Redovna upotreba kurkumina dovodi do: 

  • Ublažavanja astme, hroničnog bronhitisa i sezonskih alergija
  • Protuupalnog djelovanja
  • Održavanja pokretljivosti zglobova
  • Ublažavanja artritisa i ukočenosti zglobova
  • Jačanja i poboljšanja funkcija probave
  • Zdravije funkcije jetre
  • Stvaranja zdravog tkiva
  • Pročišćavanja krvi
  • Rješavanja infekcije urinarnog mjehura
  • Vitalnosti i pozitivnog djelovanja na opštestranje zdravlja

Način upotrebe:

1 do 2 kapsule dnevno

SPECIJALNO FORMULIRANA Kombinacija kurkumina (350mg po kapsuli) i ekstrakta crnog bibera dolazi u formi vegetarijanskih kapsula u praktičnom pakovanju od 60 komada po PROMO cijeni od 29,00KM
Za uspješnije djelovanje, kurkumin smo obogatili 98% ekstraktom crnog bibera. Piperin iz bibera poboljšava apsorpciju kurkumina u tijelu do 2000%.

Bez GMO, bez gluten,  bez umjetnih sastojaka, bez soje.

Čuvati na sobnoj temperaturi

Upozorenja:

Samo za odrasle iznad 18 godina. Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ako uzimate lijekove, ili bolujete od bilo koje bolesti, konzultirajte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Ne uzimati ako bolujete od auto-imunih bolesti niti ako uzimate imunosupresivne terapije. Ne uzimati ako pijete lijekove za razrjeđivanje krvi. Držite van dohvata djece.

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

Svi naši proizvodi su pod 100% – tnom garancijom. Toliko smo sigurni u svaki od naših proizvoda da znamo da ćete biti oduševljeni ako upotrijebite cijelo pakovanje. Garancija vrijedi čak u slučaju da niste zadovoljni proizvodom iako ste iskoristili pakovanje. Jednostavno nazovite za potpuni povrat novca.

Sve proizvode sa sajta www.Dr-Gabriels.com možete dobiti na kućnu adresu

Proizvode  sa sajta www.Dr-Gabriels.com možete kupiti samo od distributera kompanije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dr Gabriels Kurkumin sa ekstraktom crnog bibera”